top of page

 

Jos olet aloitteleva liikkuja, ja vasta totuttelemassa treeneihin. On sinulle tarjolla fit4life kurssi. Kurssilla lähdetään liikkeelle perusasioista liittyen treenaamiseen, ruokavalioon, lepoon ja palautumiseen.

 

Jo vähän varttuneimmille +50v on tarjolla omat tuntinsa: Life & Legenda. Tunnit ovat liikkeiltään helppoja ja tahdiltaan rauhallisempia.

 

Jos olet harrastanut liikuntaa jo aikaisemmin ja olet kiinnostunut crossfit harjoittelusta on sinulle tarjolla On Ramp crossfitin perusteet. Tämä on paras tapa aloittaa crossfit harjoittelu. Kurssilla käydään läpi perusteet, keskustellaan treenaamiseen liittyvistä asioista (ruokavalio, lepo, palautuminen yms.) ja opetellaan salin käytäntöjä. Kurssin voit myös uusia tarvittaessa.

 

Basic & WOD

On Rampin jo käyneille on tarjolla Basic tunnit ja WOD tunnit.

 

Basic tunnilla tahti on rauhallisempi ja se on tarkoitettu aloittelijalle tai kertausta kaipaavalle. Tunnilla tehdään päivän treeniä mukaileva harjoitus ja vaativampia liikkeitä harjoitellaan rauhallisempaan tahtiin.

 

WOD tunti on tarkoitettu jo kokeneemmalle crossfittaajalle, joka hallitsee perusteet, ymmärtää skaalaukset ja pystyy jo itsenäisempään harjoitteluun. Tunnilla saa samanlaisesti opastusta kuin muillakin tunneilla, mutta tunnin tahti on muita reippaampi.

 

Daily Mobility 30

On kaikille avoin liikkuvuutta ja lihasten venyvyyttä parantava treeni. Tunnilla käytetään helppoja ja tuttuja venyttelyliikkeitä.

 

Henkilökohtainen valmennus

Jos kaipaat henkilökohtaisempaa valmennusta ja opastusta, niin tähän on paras varata aika valmentajalta. Henkilökohtaisista valmennuksista voit kysellä Tuulalta tai Mikolta.

Nähdään salilla,

Team CFR

bottom of page